Petreceri întrerupte de poliţişti în judeţul Dolj

Petreceri întrerupte de poliţişti în judeţul Dolj

9.891
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Patru petreceri private, respectiv o logodnă, o cununie civilă, un majorat şi o masă festivă au fost întrerupte, sâmbătă seara, de către poliţiştii doljeni. În toate aceste cazuri au fost aplicate amenzi. 

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la o adresă din comuna Dioști, a fost organizată o masă festivă, la care participau mai multe persoane. Organizatorul a fost sancționat cu amendă de 500 de lei, alţi patru participanţi fiind şi ei amendaţi.

În comuna Piscu Vechi, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au întrerupt o petrecere organizată pentru sărbătorirea unei logodne. În acest caz, au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, în cuantum de 4.000 de lei.

De asemenea, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Pielești s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, pe raza comunei Robănești, avea loc un eveniment privat (cununie civilă).

„Polițiștii s-au deplasat la adresa respectivă, evenimentul fiind întrerupt. Au fost aplicate 16 sanctiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, în valoare totală de 8.500 lei”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

În comuna Leu, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au întrerupt un majorat, la care participau mai multe persoane, organizatorul fiind amendat cu 5.000 de lei.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7699

    Nu mai ai voie sa-ti petreci ziua, numele, logodna, etc…
    Tara lu Johan, Cîțul și Arahfat..

    Lua-v-ar șefu vostru să vă ia… (ăla cu cornițe)

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.