Piețele rămân deschise. Se impune respectarea măsurilor de protecție

Piețele rămân deschise. Se impune respectarea măsurilor de protecție

933
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pieţele vor rămâne deschise, lucru decis în ședința de Guvern de joi, pentru ca micii producători să îşi poată vinde produsele. Comercianții și clienții trebui să respecte măsuri de protecție.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a spus, în ședința de Guvern de joi, că piețele sunt singurele locuri unde producătorii locali își pot vinde mărfurile, acesta fiind motul principal pentru care spațiile vor rămâne deschise.

„Este foarte important ca pieţele agro-alimentare să rămână deschise. În opinia mea şi a multora este mai puţin periculos dacă sunt respectate nişte proceduri. Este singura modalitate unde cei mici şi mulţi, producătorii locali, pot să îşi vândă mărfurile”, a spus Oros.

Premierul României a fost de acord cu această solicitare, amintind că este foarte important să fie respectate măsurile de protecție.

„Da, sunt de acord, ei trebuie să respecte exact ce s-a scris în mod expres în Ordonanţă şi anume să delimiteze spaţiile astfel încât să se respecte distanţa şi să nu existe riscul de contaminare. De asemenea, să respecte protecţia cu mânuşi, adică să respecte regulile. Nimeni nu vrea să închidă pieţele. Pieţele în aer liber prezintă un risc şi mai mic”, a declarat Orban.

La nivelul municipiului Craiova au fost luate măsurile necesare. Mărfurile sunt acoperite cu folii, comercianții încearcă să păstreze distanța și s-a impus o limită și în privința numărului de cumpărători care să intre în incintă. Pentru a-i ajuta să păstreze distanța de 1,5-2 metri între ei, au fost aplicate marcaje pe pardoseală.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7670

  La cat s-au scumpit produsele….. zici ca toate acum sunt fructe si legume exotice..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.