Polițistul fugar a fost reținut. Omul legii s-a prezentat singur la poliție

Polițistul fugar a fost reținut. Omul legii s-a prezentat singur la poliție

12.372
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dorin Petcu, polițistul fugar a fost reținut și astăzi urmează să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Agentul de poliție a fugit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care cercetează pentru purtare abuzivă, şantaj, instigare la lipsire de libertate şi instigare la fals intelectual.

Agentul Dorin Petcu a fost chemat vineri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat. Omul legii s-a ales cu o plângere pe numele său după ce în noaptea de 27 spre 28 iulie 2016, împreună cu mai mulți polițiști ar fi luat pe sus un craiovean pe care l-ar fi introdus cu forţa în maşină și dus la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj. La poliție agentul Dorin Petcu l-ar fi bătut şi apoi ameninţat să nu depună plângere.

Victima nu s-a lăsat intimidată și a depus plângere împotriva agentului Dorin Petcu. Vineri polițistul a fost chemat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pentru audieri. A refuzat să discute fără avocat și le-a spus anchetatorilor că merge la maşină să-şi ia telefonul ca să-l sune. A urcat însă în mașină și dus a fost. Anchetatorii l-au dat în consemn la frontieră și au eliberat mandat de aducere pe numele său. Acesta s-a prezentat însă aseară singur la poliție.

Agentul Dorin Petcu a fost polițist la Biroul de Investigații Criminale, iar apoi a fost mutat la mascați.

 

 

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-08-2008
    Mesaje
    22

    Sa ii bage la puscarie si pe resturile celelalte de militieni pisamas pe ei.El era interlopera alceva trebuia sa se „tina cont” de el.Sa ma pis pe el si pe familia lui

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.