DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Administratorul unei firme din Craiova s-a ales cu dosar penal, după ce, în urma unui control efectuat de către o echipă formată din polițiști, jandarmi și polițiști locali, a fost descoperit faptul că avea la vânzarea mai multe articole de îmbrăcăminte contrafăcute. 

85 de articole de îmbrăcăminte, purtând însemnele și inscripțiile unor mărci înregistrate, pentru care nu s-au prezentat documente de originalitate sau autenticitate, au fost descoperite în magazinul respectiv, spun reprezentanții IPJ Dolj.

Produsele au fost ridicate în vederea continuarii cercetărilor.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspecul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, informează IPJ Dolj.

În urma acestor activități desfășurate au fost aplicate 102 amenzi în valoare de peste 34.000 de lei, fiind indisponibilizate 133 de articole vestimentare şi cosmetice, în valoare totală de 17.000 de lei şi confiscată suma de 2.896 de lei.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.