Puștiul care a furat TV-urile dintr-o sală de jocuri, arestat. Are peste...

Puștiul care a furat TV-urile dintr-o sală de jocuri, arestat. Are peste 200 de infracțiuni la activ (Video)

10.200
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Un copil de 14 ani, din Craiova, aflat în evidențele poliției cu peste 200 de infracțiuni comise încă de la vârsta de 10 ani, a fost arestat. Ultima ”lovitură” a dat-o săptămâna trecută, când a pătruns prin efracție într-o sală de jocuri din Piața ”Valea Roșie” și a furat televizoarele.

Minorul de 14 ani a fost arestat pentru tâlhărie și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj. Pe 14 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați de administratorul unei societăți că persoane necunoscute au sustras dintr-o sală de jocuri din Piaţa Valea Roşie mai multe bunuri.

Oamenii legii au demarat cercetările și, cu sprijinul lucrătorilor Biroului Supravegheri Judiciare, a fost identificat, prins şi condus la sediul secţiei, persoana bănuită de comiterea faptei, A.I, de 14 ani, din Craiova. Acum, este arestat.



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6848

    200 stiute.. de restul.. sa-l deporteze in puii mei in Huedin la fratii lui.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     23-11-2012
    Mesaje
    198

    La ce legi si legiuitori avem asta a fost doar,, incalzirea.,,….!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.