DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova are în plan să acceseze un credit pentru investiții în valoare de 300.000 de lei. 

Astfel, un proiect va ajunge pe masa consilierilor municipali, la ședința din această lună, reprezentanții RAADPFL Craiova menționând că au nevoie de acești bani pentru realizarea unei expoziţii de reptile ce presupune achiziţionarea următoarelor obiective de investiţii: mobilier pentru expoziţie; vietăţile ce vor fi expuse; echipamentul IT+accesorii; program virtual de safari; precum şi pentru achiziţia unui autovehicul mortuar second-hand.

Potrivit calculelor făcute de către reprezentanții Regiei, întreaga investiție se ridică la suma de 518.000 lei, fără TVA. Din venituri proprii, RAADPFL Craiova poate suporta 218.000 de lei, motiv pentru care pentru diferența de bani are nevoie de un credit bancar.

Pentru realizarea expoziției de reptile, ce va fi amenajată în Parcul Romanescu, este nevoie de un mobilier specific de la o firmă acreditată. Acesta costă 100.000 de lei, fără TVA.

Vietățile ce vor fi expuse costă tot 100.000 de lei, fără TVA.

Tot în incinta parcului va fi amplasat un autobuz care a fost scos din uz și care va fi transformat într-un autovehicul destinat excursiilor virtuale de safari(investiția totală se ridică la 224.000 de lei, însemnând echipamentul IT și programul virtual se safari).

RAADPFL intenționează să cumpere și un autovehicul mortuar second-hand, menționând suma de 35.000 de lei, fără TVA.

Având în administrare cimitirele din Craiova, RAADPFL asigură și serviciile funerare pentru persoanele fără adăpost.

Întrucât mașina pe care o au acum este uzată și „nu mai întrunește conditțiile optime necesare realizării unui transport funerar” regia își propune „achiziția unui autovehicul second-hand special amenajat pentru transportul funerar. Prin achizitia acestui nou autovehicul, unitatea noastră își propune extinderea ariei de utilizare a acestuia, de la decedații pauperi la realizarea de transport funerar la cerere, pentru decedații cu apartinatori. În acest caz, pe langa serviciile decontate de Primaria Municipiului Craiova in cazul decedatilor pauperi, regia poate realiza venituri si de la terti”, mai arată reprezentanții RAAFPFL în raportul întocmit.

Pentru „diverse și neprevăzute”, RAADPFL Craiova a stabilit un buget de 59.000 de lei, fără TVA.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.