Razie de amploare organizată în Băilești de Serviciul Rutier (Foto)

Razie de amploare organizată în Băilești de Serviciul Rutier (Foto)

13.416
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Toţi lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Băilești planificați în serviciu, lucrători din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, Formaţiunea Rutieră Calafat, Formaţiunea Rutieră Segarcea, o grupă de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, precum şi lucrători de poliţie care au calitatea de poliţist rutier din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală nr. 6 Giubega şi nr. 8 Rast au participat la o amplă razie, în sistem integrat, în Băilești.

55 de polițiști, din care 21 de poliţie rutieră, 21 de ordine publică, un polițist din cadrul S.I.C.E., 4 din cadrul S.I.C., 6 luptători de la S.A.S. și 2 specialiști criminaliști au fost la acțiune și au controlat 318 autovehicule. Au fost aplicate 147 de sancțiuni contravenționale, din care 145 au fost la regimul circulaţiei rutiere ( alcool – 2, viteză -23, neacordare prioritate pietoni = 1, neportul centurii de siguranță – 35, alte abateri prevăzute de OUG 195/2002 – 84).

Valoarea totală a sancțiuni contravenționale aplicate afost de peste 63.000 lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut 5 permise de conducere (2 pentru consum de alcool, 1 pentru depășirea vitezei, 1 pentru neacordare de prioritate unui auto, 1 pentru depăşire neregulamentară), iar 8 certificate de înmatriculare au fost retrase.

În cursul acestei acțiuni au polițiștii doljeni au legitimat 430 de persoane.

Foto: IPJ Dolj



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.