Reabilitare clădiri și tonete noi la RAT Craiova

Reabilitare clădiri și tonete noi la RAT Craiova

4.557
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Modernizarea stației de spălare a autobuzelor, reabilitarea clădirilor secției Transport Electric, în contextul achiziției celor 17 tramvaie și cumpărarea unor tonete unde se vând bilete de călătorie, acestea sunt următoare trei investiții urgente pe care RAT Craiova le are în plan.

Proiectele vor putea fi demarate în urma unei rectificări bugetare, reprezentanții firmei de transport întocmind un raport în acest sens. Având la bază necesitățile, s-a făcut un proiect de hotărâre, acesta din urmă fiind supus la vot la ședința ordinară a consiliului local, de joi.

Un prim proiect al RAT Craiova privește stația de spălare a mașinilor, prim aetapă a investiției ridicându-se la 100.000 de lei, potrivit unui raport al SC RAT Craiova SRL. „La obiectivul de investiţii „Modernizarea stației de spălare S1” având în vedere condițiile existente în momentul actual, precum și cererile din domeniul protecției mediului rezultă ca fiind suficientă, pentru o primă etapă a investiției, suma de 100.000 de lei”, se arată în raport.

Achiziția celor 17 tramvaie implică și investiții în clădirile-garaj, lipsurile fiind destul de mari în aceste spații. Nici microclimatul și nici întreținerea lor zilnică nu ar fi posibile fără investiții de aproximativ 300.000 de lei. „Având în vedere faptul că în perioada următoare se vor achiziționa 17 tramvaie noi, clădirile din incinta secției de Transport Electric necesită lucrări de modernizare în vederea realizării microclimatului și a dotărilor necesare pentru intreținerea zilnică și a reparării tramvaielor. Astfel, sunt necesare anumite studii și expertize tehnice, precum și întocmirea documentației de avizare a lucrărilor de investiții DALI, în valoare de 300.000 de lei”, mai spun reprezentanții RAT Craiova.

Tot la RAT Craiova este nevoie și de 12 tonete stradale, valoarea acestora fiind de aproximativ 78.000 de lei. „În scopul îmbunătățirii condițiilor de lucru al angajaților este necesară achiziționarea unui număr de 12 tonete de vânzare legitimații de călătorie în stațiile de așteptare ale R.A.T. SRL Craiova, în sumă de 78.000 de lei”, se mai arată în raport.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     01-12-2005
    Mesaje
    2076

    Astia nu au fost in stare sa schimbe sinele de la capatul linie din Craiovita unde intorceau tramvaiele si vorbesc de achizitii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.