DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 2,20)

Autoritățile județene doljene și reprezentanții Aeroportului Craiova au primit asigurări, vineri, de la conducerea WizzAir, prezentă la Craiova, că situația destinațiilor operate în Bănie este una temporară, anunță președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

Reprezentanții companiei spun că zborurile care acum sunt suspendate se vor relua.

Totodată, rămân valabile și planurile de dezvoltare pe care WizzAir le are la Craiova.

„Împreună cu managerul aeroportului, Sorin Manda, am avut o întâlnire cu CEO-ul companiei aeriene, Diarmuid Ó Conghaile, în cadrul căreia am discutat despre planurile comune pe care le avem pentru următorii ani.

Principalul subiect a fost acela al scăderii numărului de destinații operate de WizzAir pe aeroportul nostru, ca urmare a retragerii pentru service a uneia dintre aeronave, dar am primit asigurări ferme că situația este una temporară și că zborurile către destinațiile suspendate se vor relua. Mai mult decât atât, s-au reconfirmat planurile de dezvoltare pe care WizzAir le are la Craiova, în contextul în care, la nivel european, compania aeriană a închis unele dintre bazele sale”, spune Cosmin Vasile, într-o postare pe Facebook.

Reprezentanții WizzAir Malta au vizitat și șantierul noului terminal, ce va fi gata în acest an, și s-au arătat impresionați de investițiile desfășurate la Aeroportul Internațional Craiova și de strategia de a transforma acest obiectiv într-unul de interes major pentru întreaga arie de captare.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.