Restricții?! În Craiovița e promenadă!

Restricții?! În Craiovița e promenadă!

12.497
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Opinie. Câteva imagini surprinse, joi, la primele ore ale dimineții, dar și după orele prânzului, în Craiovița Nouă, relevă, încă o dată, ignoranța omului atât în fața unei posibile suferințe, dar și a legii. E un du-te-vino continuu în cel mai mare cartier al Craiovei, unde, probabil, doar tancurile militare ar putea opri plimbările, la orice oră, ale vârstnicilor. Să fim înțeleși, i-ar face să stea pe loc doar cât să ”scaneze” cu ochiul lor vigilent prezența armatei, nefirească în cotidianul lor, apoi și-ar continua plimbarea nestingheriți.

 

E o ”poezie de stradă”, vorba cântecului, pe care, cu subiectivismul asumat, o știe doar craioveanul care locuiește aici. Aici, pensionarului nu îi e frică, mămicii nu îi e teamă, copilului nu îi e groază. Păi, nu? De asta Coronavirusul ăsta nerușinat e numit pompos ”inamic invizibil”, fiindcă dacă omul de rând nu-l vede, atunci nu crede că există. Or, poate de-asta, o amendă negru pe alb, pe care să o vadă cu ochii lor, i-ar face să devină mai catolici decât Papa și ar sta în casele lor. Pentru binele lor!



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Pai vorbim de cartierul Craiovita…acolo sunt deja alte legi..nu au ei treaba cu legile din Romania..si-au facut propriile legi,au alt presedinte ei stiu mai bine cum sta treaba….noi restul suntem prosti domne’, nu stim noi oamenii civilizati,educati si respectosi ce e acolo.. . Si ne miram de ce suntem ce suntem si nu suntem ca alte tari la care visam!

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    53

    Politia Locala, platita din banii craiovenilor, ce face???? Intrebati la Primarie!!!!!

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7670

    Ce ai vrea sa faca miltiia locala? Sa-i bata la fund cu jordeaua?

    Lasa-ti batranii sa faca ce vor ca si asa timpul lor e limitat pana mor !!

    Unii dintre ei cu siguranta nu or sa mai prinda urmatoarele alegeri…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.