Restricții?! În Craiovița e promenadă!

Restricții?! În Craiovița e promenadă!

11.182
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Opinie. Câteva imagini surprinse, joi, la primele ore ale dimineții, dar și după orele prânzului, în Craiovița Nouă, relevă, încă o dată, ignoranța omului atât în fața unei posibile suferințe, dar și a legii. E un du-te-vino continuu în cel mai mare cartier al Craiovei, unde, probabil, doar tancurile militare ar putea opri plimbările, la orice oră, ale vârstnicilor. Să fim înțeleși, i-ar face să stea pe loc doar cât să ”scaneze” cu ochiul lor vigilent prezența armatei, nefirească în cotidianul lor, apoi și-ar continua plimbarea nestingheriți.

 

E o ”poezie de stradă”, vorba cântecului, pe care, cu subiectivismul asumat, o știe doar craioveanul care locuiește aici. Aici, pensionarului nu îi e frică, mămicii nu îi e teamă, copilului nu îi e groază. Păi, nu? De asta Coronavirusul ăsta nerușinat e numit pompos ”inamic invizibil”, fiindcă dacă omul de rând nu-l vede, atunci nu crede că există. Or, poate de-asta, o amendă negru pe alb, pe care să o vadă cu ochii lor, i-ar face să devină mai catolici decât Papa și ar sta în casele lor. Pentru binele lor!

3 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  475

  Pai vorbim de cartierul Craiovita…acolo sunt deja alte legi..nu au ei treaba cu legile din Romania..si-au facut propriile legi,au alt presedinte ei stiu mai bine cum sta treaba….noi restul suntem prosti domne’, nu stim noi oamenii civilizati,educati si respectosi ce e acolo.. . Si ne miram de ce suntem ce suntem si nu suntem ca alte tari la care visam!

 2. #2
  Junior
  Data de inscriere
   19-01-2008
  Mesaje
  53

  Politia Locala, platita din banii craiovenilor, ce face???? Intrebati la Primarie!!!!!

 3. #3
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7670

  Ce ai vrea sa faca miltiia locala? Sa-i bata la fund cu jordeaua?

  Lasa-ti batranii sa faca ce vor ca si asa timpul lor e limitat pana mor !!

  Unii dintre ei cu siguranta nu or sa mai prinda urmatoarele alegeri…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.