DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Seara trecută, polițiști din cadrul Secției 4 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie, în formă continuată(4 acte materiale), ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

Bărbatul este bănuit că în perioada 05-12 iunie a.c., ar fi încălcat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa şi s-ar fi apropiat de locul de muncă al fostei sale concubine, însoţind-o cu autoturismul până la locuinţa acesteia din municipiul Craiova.

Totodată, bărbatul este bănuit că în cursul zilei de 05 iunie l-ar fi agresat fizic pe actualul prieten al femeii, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Craiova.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie, în formă continuată(4 acte materiale), ameninţare şi lovire sau alte violenţe, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.