S-a reluat zborul Craiova-Tel Aviv

S-a reluat zborul Craiova-Tel Aviv

3.508
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zborul charter Craiova-Tel Aviv şi retur, care a fost întrerupt în 2019, a fost reluat, anunță directorul Aeroportului Internaţional Craiova, Sorin Manda.

Potrivit graficului, duminică se zboară pe ruta Tel Aviv – Craiova, iar luni pe ruta retur.

„Vești bune, la începutul lunii octombrie! Aeroportul Internaţional Craiova își extinde oferta destinațiilor către care se poate decola, direct de la Craiova. În această după-amiază au fost reluate zborurile, de tip charter, către Tel Aviv – Israel. Programat duminică pentru ruta Tel Aviv – Craiova, iar luni, pe ruta Craiova – Tel Aviv, zborul este operat de operatorul Dan Air și reprezintă o reluare a zborurilor către Israel, care fuseseră întrerupte în 2019”, a anunțat Sorin Manda, într-o postare pe Facebook.

Bilete de avion și pachete turistice pentru această destinație pot fi găsite la agențiile de turism parten



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    306

    Nu sa reluat nimic. Acestea sunt zboruri operate de o companie pe numele ei Universal Air. Fac zborurile cu aeronava inchiriata de la Dan Air. De la jumatatea lunii trebuie sa vina cu aeronavele lor de tip Bombardier Q400. Pe langa Tel Aviv, ziceau si de zboruri la Haifa. Precedentele zboruri facute de Wizz Air, au fost platite de Israelieni ca sa promoveze turismul in Israel. Cand nu au mai primit bani, au oprit zborurile. Daca Wizz Air relua acel zbor ca pe o cursa regulata, atunci puteai sa zici ca ei au suspendat, si acum il reia. Sunt doua lucruri diferite intre un zbor charter pe o anumita perioada de timp, si un zbor regulat. Asta o sa fie un fel de charter sezonier.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.