„Școală după Școală”, soluție pentru tot mai mulți părinți din Dolj

„Școală după Școală”, soluție pentru tot mai mulți părinți din Dolj

1.667
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Programul „Școală după Școală” este tot mai cerut de către unitățile de învățământ din județul Dolj, cel mai multe solicitări fiind pentru clasele primare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Dolj, încă din vacanța de vară, 16 unități de învățământ din județ au primit aviz pentru derularea programului. Unele școli au depus cereri de avizare, fiind finanțate de asociațiile de părinți, altele au proiecte prin care asigură masa copiilor,  plata cadrelor didactice care desfășoară activități, dar oferă și diverse produse, cum ar fi rechizite sau haine.

În ceea ce privește activitățile derulate acestea sunt variate  și se stabilesc în funcție de solicitarile părinților, costurile fiind suportate integral de către aceștia. Conform metodologiei, activităţile sunt proiectate, organizate şi susţinute de cadrele didactice din învăţământul primar şi secundar, consilieri, profesori de sprijin, bibliotecari, logopezi, laboranţi, pedagogi, antrenori, mediatori şcolari, voluntari din şcoală, din instituţii şi organizaţii partenere abilitate.

Pentru anul școlar în curs, costurile lunare sunt estimate la 450-500 de lei, din care 150 de lei pentru masă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.