DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei service-uri auto din județul Dolj au fost amendate de Garda de Mediu din cauza faptului că derulau activități fără a avea autorizație de mediu.

Fiecare dintre operatorii economici au primit o amendă în valoare de 30.000 de lei. Totodată, unitățile economice respective au sistat activitatea până când vor obține autorizația de mediu.

„Funcționarea fără autorizație de mediu este interzisă prin lege pentru service-urile auto ce au inclusă și activitatea de spălătorie și/vopsitorie. Comisarii Gărzii Naționale de Mediu-Comisariatul Județean Dolj au descoperit astfel de nereguli cu prilejul controalelor planificate. Trei operatori economici depistați că funcționau fără acte de reglementare, în conformitate cu OUG 195/2005, au fost sancționați contravențional. Pentru neregulile constatate, fiecare societate a fost amendată cu 30.000 de lei si a au fost dispuse măsuri de sistare a activității până la obținerea autorizației de mediu”, arată Garda de Mediu Dolj.  



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.