DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O tânără în vârstă de 26 de ani, din Slatina, a ajuns la spital, noaptea trecută, în urma unui accident rutier ce a avut loc în apropiere de localitatea Brâncoveni din județul Olt. În eveniment a fost implicat și un șofer din Craiova.  

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de tânăra din Slatina a acroșat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, la volanul căruia se afla un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Craiova.

„În urma coliziunii, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, arată IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.