DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O tânără, în vârstă de 24 de ani, din judeţul Mehedinţi, a rămas fără permis și a fost amendată de către polițiștii doljeni, după ce a fost depistată circulând cu viteză pe DN 6, zona Ișalnița. 

Polițiștii doljeni spun că aparatul radar a înregistrat, în cazul tinerei, o viteză de 144 km/h.

Aceasta a fost amendată și a rămas fără permis pentru următoarele 90 de zile.

„A fost înregistrată de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, în afara localităţii Işalniţa, cu viteza de 144 km/h. Aceasta a fost sancționată contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, arată IPJ Dolj.

În ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au acționat pe principalele drumuri din județ pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, fiind organizate și două acțiuni tip „Blitz” în municipiul Craiova.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 264 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 42.000 de lei, au reținut 35 de permise de conducere, retras 11 certificate de înmatriculare și constatat 6 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.