Arena din Craiova, locul 4 în lume în topul ”Stadionul Anului” în...

Arena din Craiova, locul 4 în lume în topul ”Stadionul Anului” în 2017

11.632
12
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Nu a reușit să adune suficiente voturi pentru a se regăsi pe podium, dar Stadionul ”Oblemencă”, inaugurat în noiembrie 2017, a ocupat poziția a 4-a în preferințele juriului și locul 16 în cel al publicului, care a votat pe site-ul polonez stadiumdb.com ”Stadionul Anului 2017”

La început au fost 40, însă, după selecție, 27 de arene construite în întreaga lume pe parcursul anului trecut au intrat în competiția organizată de 8 ani stadiumdb.com.

Juriul, format din arhitecți, a punctat arhitectura, funcționalitatea și originalitatea construcției. Stadionul din Bănie a obținut 6.98 de puncte, poziționându-se pe locul 4. Podiumul a fost ocupat de Stadionul Luzhiniki, din Moscova, cu 7.84 punctaj (locul I), U Arena, Paris, cu 7.24 puncte (locul II) și Mercedes Benz Arena, Atlanta, cu 7.12 puncte (locul III).

Din partea publicului, cele mai multe voturi s-au îndreptat către Estadio General Pablo Rojas (La Olla Monumental), din Paraguay, cu 79,378 de puncte; Estadio Nemesio Díez (La Bombonera de Toluca), din Mexic, cu 68,067 pct, și Mercedes Benz Arena, Atlanta, cu 65,312 pct.

În preferințele publicului, arena din Craiova s-a poziționat pe locul 16 (din 27), cu 19,918 puncte. 

 



12 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-02-2018
    Locatie
     Craiova/Rovine
    Mesaje
    0

    Astia sigur dupa poza au votat, ca daca ar sti ce „gazon” este pe acest stadion, si daca vedeau crapaturile in betoane de dinainte de terminare, fiare decalate cu o juma de metru, sau mai nou tabla crapata pe acoperis, cred ca nici ultimul loc nu-l prindeau, ba chiar aia din tarile civilizate il propuneau pentru demolare.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     23-11-2012
    Mesaje
    199
    Citat Mesaj initiat de octavian93
    Astia sigur dupa poza au votat, ca daca ar sti ce „gazon” este pe acest stadion, si daca vedeau crapaturile in betoane de dinainte de terminare, sau mai nou tabla crapata pe acoperis, cred ca nici ultimul loc nu-l prindeau, ba chiar aia din tarile civilizate il propuneau pentru demolare.

    Perfect de acord !

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     23-11-2012
    Mesaje
    199

    Am fost de acord cu tine deoarece: GAZONUL a fost admirat de milioane de telrspectatori , CRAPATURA dn acoperis a fost postata aici ai daca faci un tur de stadion , doar orb sa fii sa nu observi multitudinea de FISURI in beton; in rest este un stadion frumos si binemeritat de fanii fotbalului din Craiova .

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-02-2018
    Locatie
     Craiova/Rovine
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de marius gr.
    Am fost de acord cu tine deoarece: GAZONUL a fost admirat de milioane de telrspectatori , CRAPATURA dn acoperis a fost postata aici ai daca faci un tur de stadion , doar orb sa fii sa nu observi multitudinea de FISURI in beton; in rest este un stadion frumos si binemeritat de fanii fotbalului din Craiova .

    Care domne fisuri ? nu exista asa ceva, alea au fost trucaje ale invidiosilor pe olguta si pesede ca si-au tras stadion si l-au dat cu dedicatie exclusiv unei entitati private din Bucuresti care se crede stapana pe bunul Romanilor, ca aici sunt bani de la toti contribuabilii din Romania, nu este doar din plan local. Sa iti arat comentariu de aplaudac pesedist de la topicul cu crapatura in acoperis ? Ia si te minuneaza cum acest aplaudac ne zice ca nu este nici o problema si ca asa este noarmal, si ca totul reivine la normal odata cu caldura Doamne mare iti este gradina de prosti postaci rosiii. Citez GDS.

    Daniel CN · Lighting Application Specialist la Philips Lighting Romania
    Este absolut normal, rostul de dilatare are exact menirea sa preia dilatatiile la temperaturi foarte mari , respectiv contractiile de material la temperaturi foarte mici. Structura a lucrat bine, doar cele 2 bucati de invelitoare de tabla, nefiind elastice, s-au departat putin. O sa revina in pozitie odata cu cresterea temperaturii

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     13-03-2010
    Mesaje
    104

    ba da’ voi doar cu gazonul aveti treaba.dar k nu e sapun,hartie la toaleta nu va pasa?sau nu folositi?!sau ca se fumeaza peste tot nu va pasa?k e plin de chistoace si ambalaje peste tot?zici k esti la gunoi dupa desfasurarea unui meci.intr-un an o sa fie praf de tot,nu stim sa avem grija de nimic….

  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    410

    E un stadion banal nu are capacitate mare nu are nimic nici designul nu e cine stie ce are niste fatade parca sunt tabla de pe garajul lui nea nicu e urat cu spume .

  7. #7
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7006

    Un stadion de rahat. Un ozeneu stricat, pe care joaca o echipa de clonati made in 2013 in laboratoarele din Bucuresti.
    Gazonul ala zici ca este acaparat de cartite, Aia nu e iarba, e mocirla presarata cu gazon la vrajala. Stadionul de antrenament si atletism de langa el zace in paragina. Nu poti sa te plimbi in jurul stadionului fiindca este pazit mai rau ca o baza militara. Este plin de tarani pe el ori pustani spalati pe creier (fanii wcsu).
    A costat de trei ori cat nu face, s-au bagat in el materiale proaste, este facut prost, la repezeala de muncitori incompetenti.
    Intretinerea lui saraceste bugetul Craiovei. Cum vine asta e stadion concensionat la un privat inchis, construit din fonduri publice nu are voie sa joace decat wcsu pe el dar intretinerea lui o platesc si eu din buzunarul meu prin taxele si impozitele anuale platite la bugetul local?!

  8. #8
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    667

    Eu mă bucuram dacă luam locul 4 în lume, sau măcar 100, la vreun spital sau la vreo școală, zic eu ca ar fi mult mai important.
    Așa, nu mă încălzește cu nimic că au votat unii niște poze randate, pe internet, cu un stadion pe care n-au pus piciorul în viața lor.

  9. #9
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-02-2018
    Locatie
     Craiova/Rovine
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de ovidiuradu777
    Eu mă bucuram dacă luam locul 4 în lume, sau măcar 100, la vreun spital sau la vreo școală, zic eu ca ar fi mult mai important.

    Spitalul ala de copii pe care il renovase vodkuta, il lauda ca e ca in Germania ca si conditii, ca a fost ea acolo si a vazut. Cauta articolul sa auzi pe filmare cum zice asta. Bineinteles ca daca o intrebi acum zice ca n-a afirmat ea in viata ei ca sunt conditii ca in Germania, ca si faza cu salariile Bineinteles ca ea o sa spuna ca filmarile sunt trucate, si ca nu ea vorbeste, nu este ea pe filmari, lafel cum mint ca ordinarii la tot ce afirma.

  10. #10
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-02-2018
    Locatie
     Craiova/Rovine
    Mesaje
    0

    Sa votezi dupa niste poze facute din avion este o aberatie. Cand faci un astfel de top, trebuie luat in calcul ce ofera acel stadion, cum arata infrastructura, interiorul, gazonul, scaune, parcari, etc. Toiate aceste detalii conteaza. Faptul ca aia au votat dupa o poza facuta din avion este o basina, nu conteaza locul 4 sau 16, tot un cacat este, dar este un cacat pesedist si e bun in opinia lingailor. Aplaudacii astia si o basina trasa de un pesedist o sa zica ca este ce-a mai tare de pe planeta. Am vazut ceva legat de design, si am vazut asta, mi-a placut tare mult asta cu tiganas, e maxima design: Dico și Țigănaș

    Apropo de top. Au fost doua topuri. Unul despre care vorbeste postacul asta rosu, este ca au facut si arhitectii o comisie sa voteze, si acolo a iesit pe locul 4. Dar in votul publicului este 16.
    Uite ce se zice: For the 5th time we invited a Jury of architectural experts who have cast their votes independently of the Public Vote, albeit at the same time. The Jury began work on February 5. 10 finalist stadiums were announced on February 26 and on March 7 we learned the name of the next Stadium of the Year. Each of them were ranked in three categories: Architectural value (maximum of 4 pts), Functionality (maximum of 4 pts) and Innovation (maximum of 2 pts). Please see the results below!

    http://stadiumdb.com/competitions/stadium_of_the_year_2017#jury

    Iar ce a votat publicul este asta.

    http://stadiumdb.com/competitions/stadium_of_the_year_2017

    Bineinteles ca toti care au votat, fie ei public sau arhitecti, tot la o poza din avion facuta sau uitat. Ca daca stiau ce este in interior la gazon, acoperis stramb si mai nou crapat, betoane fisurate de bagi pumnul, sigur il bagau pe primul loc la cea mai proasta noua constructie din toate timpurile.

  11. #11
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-02-2018
    Locatie
     Craiova/Rovine
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de koss®
    De autostrada Craiova-Pitesti nici nu mai poate fi vorba. In urmatorii 20 de ani tot pe traseul obisnuit Craiova-Pitesti-Bucuresti vom arde gazu’

    Esti in urma Tovarasul tracnea la congres a zis ca leaga Bucurestiul de Chisinau, Belgrad si Budapesta prin autostrazi si cai ferate de „mare viteza”, asa ca sac… fac cei din mafia rosie autostrada pana la Craiova ca sa ajunga la Belgrad, asa si cale ferata de „mare viteza”. Cand am auzit aberatiile astea cu linii de cai ferate de mare vitezam m-a pufnit rasul, cica mare viteza la 160 km/h, cand si in ziua de azi se merge cu 120 km/h pe liniile lu Ceausescu de acum 40 de ani, sau chiar cu 140-160 km/h pe sectorul spre Constanta si Ploiesti. Cand auzi de tren de mare viteza iti zboara gandul macar la un ICE la 300 km/h, sau Frecciarossa, Eurostar, etc. Nu vorbim de Tgv, Maglev, sau trenuri de mare viteza de prin China, Japonia care zici ca sunt navete spatiale si circula la secunda.

  12. #12
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7011

    Bulgarii ne-au luat fata. Sarbii sunt in fata noastra (doar ca nu sunt in UE). De Unguri nici nu mai vorbesc sunt cu mult in fata noastra la infrastructura.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.