Strada și canalul Carpenului vor deveni bulevard. Lucrările de asfaltare, reluate

Strada și canalul Carpenului vor deveni bulevard. Lucrările de asfaltare, reluate

5.277
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lucrările de asfaltare a străzilor din Craiova, prinse în program de reabilitare, au fost reluate la începutul acestei săptămâni, edilul urbei, Mihail Genoiu anunțând că Strada și canalul Carpenului vor deveni bulevard.

Constructorul are la dispoziție 10 luni să termine lucrările pe Strada Carpenului, fiind demarată procedura de pregătire a terenului.

„Începem lucrările pe strada Carpenului. În maxim 10 luni, Strada Carpenului și canalul Carpenului se vor transforma în bulevard. De luni se lucrează pe această stradă. Constructorul a adus deja materialele (tubulatura de 1000 mm diametru pentru canalizarea pluvială) precum și pământul pentru astuparea canalului și a demarat deja lucrările de pregătire a terenului”, a scris Genoiu pe pagina sa de Facebook.

Lucrările de modernizare a celor 87 de străzi, toate fără asfalt, se fac cu bani din bugetul local. Contractul-cadru pentru modernizarea lor are o valabilitate de patru ani, și o valoare de aproximativ 20 milioane de euro.

Lucrările de asfaltare au fost împărțite pe trei loturi, delimitate în funcție de cartierele în care se găsesc, trei constructori fiind implicați în procesul de reabilitare și modernizare (Domarcons, Erpia și Construcții Erbașu).

5 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7303

  Am ramas pe acolo impotmolit in namoale intr-o toamna…

 2. #2
  Afacerist
  Data de inscriere
   25-02-2006
  Mesaje
  148

  Un bulevard care pleaca de nicaieri si ajunge niciunde. Va fi pista de raliu pentru reisari.

 3. #3
  Dim
  Addicted!
  Data de inscriere
   15-05-2008
  Mesaje
  1785

  Din Gârlești până-n Teilor…
  De fapt cred că atunci când a fost proiectată trebuia să ajungă în Bariera Vâlcii, dar soarta i-a fost potrivnică.

  Tot e bine că se face, și poate cândva în alte timpuri va fi și extinsă.

  În toate zonele noi ale Craiovei s-a construit conform planurilor lui Dan Pulea, pe majoritatea străzilor mici din zona aia nu ai lărgime decât pentru o singură mașină.
  Probabil ”bulevardul” va fi un soi de parcare.

 4. #4
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7305

  Mare arhitect domnu.. Dan P.

 5. #5
  Afacerist
  Data de inscriere
   25-02-2006
  Mesaje
  149

  Stai sa vezi cand intra pe trandafirului, merisorului, alea sunt drepte ca pisatu’ boului. Sunt multi care si-au pus gardul in drum, ca ei de acolo au platit, e de urmarit cum va rezolva primaria problema asta. In plus, nu au gaze, asa ca probabil in cativa ani vor avea transeele de rigoare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.