DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitatea Ciupercenii Vechi, a fost reținut, ieri, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violenţe, şantaj, ameninţare şi distrugere.

Potrivit IPJ Dolj, la data de 12 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr din municipiul Calafat, cu privire la faptul că, în noaptea de 10/11 iunie ar fi fost agresat fizic de tânărul de 18 ani, care i-ar fi sustras un telefon mobil, refuzând să-l restituie dacă nu-i va fi remisă o sumă de bani.

De asemenea, tânărul de 18 ani este bănuit că în noaptea de 11/12 iunie ar fi spart parbrizul autoturismului persoanei vătămate, autoturism ce se afla parcat în faţa porţii de acces în locuinţă.

„În urma cercetărilor efectuate, ieri, 20 iunie, tânărul de 18 ani a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violenţe, şantaj, ameninţare şi distrugere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, spun polițiștii doljeni.

Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.