DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Craiova, a fost găsit spânzurat, miercuri seară, într-un pom din zona Bălții Craioviței.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, chiar tatăl tânărului a fost cel care a anunțat poliția despre faptul că și-a găsit fiul spânzurat.

„Ieri, în jurul orei 22.30, polițiștii Sectiei 1 Politie Craiova au fost sesizați de un bărbat de 46 de ani, cu privire la faptul că acesta și-a găsit fiul, de 23 de ani, spânzurat de un pom, în zona Balta Craiovita. În urma cercetărilor efectuate, până în prezent nu au fost obținute date din care sa rezulte suspiciuni cu privire la felul în care a survenit decesul”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Medicii Serviciului de Ambulanță Dolj au acordat primul ajutor tânărului dar manevrele de resuscitare nu au mai avut niciun rezultat, fiind declarat decesul.

În acest caz, polițiștii au dispus efectuarea unei necropsii, în urma căreia se va stabili cu exactitate cauza decesului.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.