Tânăr mort după ce un buldoexcavator s-a răstunat peste el

Tânăr mort după ce un buldoexcavator s-a răstunat peste el

15.084
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un doljean de 26 de ani și-a pierdut viața, marți după-amiaza, când lucra la fundația unei case, pe Str. ”Zambilelor” din Craiova, și a încercat să urce un excavator pe o platformă. Bărbatul a fost lovit de utilaj, iar pompierii de la Descarcerare nu au mai putut face nimic pentru el.

Victima, Marian Popescu, era din localitatea Izvoarele și muncea alături de fratele său, împreună cu care avea o Întreprindere Familială. Accidentul s-a petrecut când tânărul şi fratele intenționau să încarce buldoexcavatorul pe o platformă. ”În timp ce executau manevrele de ridicare a buldoexacavatorului, vehiculul a scăpat de pe rampă, bărbatul fiind lovit în zona capului, loviturile provocându-i decesul. În cauză s-au declanşat cercetările, urmând a se stabili dacă este vorba de ucidere din culpă sau accident de muncă, a declarat Cătălin Dochia, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj a deschis, de asemenea, o anchetă.



2 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2848

    Țărani retardați.

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    362

    Nu prietene! Protectia muncii nu exita in ROmania, nu exista controale, nu se dau amenzi , nu se fac cursuri…. pe santiere se moare de ani de zile.
    Cand te duci in Anglia ramai socat cat de precauti si ‘prosti’sunt aia cand vine vb de siguranta. Acolo nu ridica o lopata de jos pana nu le fac instrunctajul si ii blindeaza cu echipament de protectie!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.