DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Craiova, a fost reținut de către polițiști, după ce în noaptea de duminică spre luni a fost prins băut la volan, oamenii legii depistând și că acesta avea dreptul de conducere suspendat. 

Tânărul a fost depistat de polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, la volanul unui autoturism condus pe strada Înfrățirii, din localitate, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice.

„În urma testării cu aparatul alcooltest, polițiștii au stabilit că avea o concentrație de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii au dispus față de tânăr reținerea pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerile corespunzătoare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.