Tânără lovită de tren, în Halta Bordei

Tânără lovită de tren, în Halta Bordei

3,295
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3.00)

O tânără în vârstă de 23 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, vineri, după ce a fost lovită de trenul Craiova-București, într-o haltă din Craiova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că tânăra a încercat să traverseze calea ferată, printr-un loc nepermis, în Halta Bordei, din Bănie.

„O tânără în vârstă de 23 de ani, din Craiova, nu s-a asigurat la traversarea căii ferate, în Halta Bordei și a fost accidentată de un tren inter regio care circula în direcota Craiova-București. Aceasta a fost transportată la spital. Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

El a adăugat că nu au fost probleme privind circulația feroviară.

7 COMENTARII

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   23-01-2019
  Mesaje
  42

  Frecventez destul de des zona si da, confirm ca multa lume nu se uita cand traverseaza cele 4 linii de la bariera, desi barierele sunt coborate semn ca trebuie sa treaca trenul. Pustani cu casti in urechi si cu ochii in telefon, adulti in toata firea care n-au nici o treaba, babe si mosi care se cred mergand pe Unirii fara nici un stres. Nu degeaba aia in tarile civilizate au caile ferate securizate cu garduri. La noi tot cu parul trebuie facuta treaba, ca de buna voie nu prea intelege nimeni. Si bineinteles pe langa astia, neghiobi cu masini care claxoneaza ca idiotii sa le fie ridicata bariera ca asteapta prea mult si nu trece trenul, iar el se grabeste ca deh…

 2. #2
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9408

  frustrat2, ~ă a [At: MDA ms / Pl: ~ați, ~e / E: frustra] 1 Lipsit de un drept al său Si: păgubit2. 2 Privat de o satisfacție (sexuală). 3 (Pex) Înșelat. 4 (Pex) Dezamăgit2.

 3. #3
  Member
  Data de inscriere
   14-04-2016
  Mesaje
  136

  snob s. m. 1. Persoană care admiră, încearcă să imite și să se asocieze cu ceea ce consideră ca fiind înalta societate. 2. Persoană care are tendința să-i respingă sau să-i ignore pe cei din clasele sociale inferioare sau cu nivel de școlarizare mai scăzut. – Din engl. snob

 4. #4
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7333

  PROST, PROÁSTĂ, proști, proaste, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte; nătărău, nerod, tont, prostănac. ◊ Expr. Un prost și jumătate = foarte prost. A face pe prostul = a simula prostia. ♦ (Om) care se încrede ușor; (om) naiv, credul. ◊ Expr. A-și găsi prostul = a-și găsi omul pe care să-l poată înșela ușor, pe care să-l poată duce de nas

 5. #5
  Senior Member
  Data de inscriere
   07-01-2006
  Locatie
   !
  Mesaje
  652

  giugiuli [At: GORJAN, H. IV, 74/13 / V: gug~, gugu~ / Pzi: ~lesc / E: ns cf gingirliu, giugiuc] 1-2 vtr (D. oameni) A dezmierda pe cineva cu vorbe drăgăstoase și a-l mângâia. 3 vr (D. câini) A se gudura. 4 vr (D. păsări) A se împerechea.

  BĂRZÓI, bărzoi, s. m. (Rar) Bărbătușul berzei. – Barză + suf. -oi.

 6. #6
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7336

  OnTopic daca tot s-au intamplat atatea accidente acolo.. autoritatile ce au pazit? Nu se putea face oare o pasarela pentru pietoni macar??
  Sau daca nu o pasarela un tunel.. pentru pietoni?..

 7. #7
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9418

  Exista un loc special amenajat , insa se precizeaza in articol ca a traversat prin loc nepermis .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.