Tânără tâlhărită pe stradă. Suspectul a fost reținut

Tânără tâlhărită pe stradă. Suspectul a fost reținut

2.722
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Unei tinere de 19 ani i-a fost smuls lănțișorul, dar și telefonul mobil și banii pe care îi avea asupra ei, în noaptea de 7 spre 8 februarie a.c., în timp ce mergea pe o stradă din Caraula. Joi, 20 februarie, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Plenița au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, din Bîrca, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii au stabilit faptul că, după ce a sustras, prin smulgere, lănțișorul, telefonul precum și suma de 40 de lei, suspectul ar fi plecat apoi cu mașina către ieșirea din localitate.

În urma activităților desfășurate de polițiști, tânărul respectiv a fost depistat pe raza unei localități din județul Arad, fiind apoi condus la sediul poliției pentru cercetări. Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe cel în cauză, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Fotografie simbol



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.