Tineri din Craiova, pasionați de „motoare”, premiați la Gala Campionilor de la...

Tineri din Craiova, pasionați de „motoare”, premiați la Gala Campionilor de la Timișoara

1.961
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi tineri din Craiova, pasionați de sportul cu motor, au fost premiați în cadrul Galei Campionilor, organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) la încheierea fiecărui sezon competițional, la Timișoara.

Evenimentul de anul acesta a adunat elita sporturilor cu motor din toată țara și a beneficiat de prezența a peste 700 de persoane, printre care și Ministrul Tineretului și Sportului Bogdan Matei, jucătoare de tenis Ana Bogdan și artistul Ovidiu Lipan Țăndărică.

În cadrul acestei Gale au fost premiați și craiovenii Claudiu Ionescu (Volkswagen Golf II), ocupant al locului trei în cadrul grupei H1 din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, și Emanuel Nastasă (Ford Puma), vicecampion al clasei 2B din cadrul Campionatului Național de Super Rally, una dintre etapele acestui campionat desfășurându-se chiar la Craiova.

Aceștia se pregătesc deja de un nou sezon competițional, anul 2019 anunțându-se un plin pentru cei doi. Dacă Claudiu Ionescu se pregătește intens să atace locul I în aceeași grupă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Emanuel Nastasă a anunțat recent că dorește să participe în trei competiții, Campionatul Național de Viteză în Coastă, dar și Super Rally și Time Attack pe circuit pentru care dezvoltă un nou proiect inedit, un Ford Puma construit integral din fibră de carbon și kevlar dotat cu un motor Ford Cosworth ce va dezvolta aproximativ 500CP.

Potrivit reprezentanților Federației Române de Automobilism Sportiv, anul acesta au avut loc peste 120 de etape competiționale, de la raliuri și viteză în coastă, drift, rallycross, Super Rally, time attack sau karting, iar în cadrul galei au fost acordate peste 600 trofee și diplome.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.