DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un candidat la Examenul de Titularizare, în județul Dolj, a fost eliminat din sala de concurs, după ce a fost depistat că voia să copieze. Totodată, 104 candidați s-au retras din motive personale sau cauze medicale.

Potrivit ISJ Dolj, au fost și 187 de absenți.

„La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, desfășurată astăzi, 12 iulie, în cele 3 centre de examen, s-au prezentat 787 de candidați. 104 candidați s-au retras din motive personale sau medicale.  187 de candidați au fost absenți.  Un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă”, arată ISJ Dolj.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 18 iulie la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj, la sediul centrelor de concurs și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Contestațiile se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Dolj sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 18 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 19 iulie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afișează la sediul I.S.J. Dolj, la sediul centrelor de concurs și pe site-ul dedicat în data de 26 iulie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.