Trei tineri din Craiova, reținuți după ce au lovit și amenințat un...

Trei tineri din Craiova, reținuți după ce au lovit și amenințat un bărbat din localitate

3.535
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei tineri din Craiova, cu vârste cuprinse între 22 și 29 de ani, au fost reținuți, miercuri, fiind acuzați că în data de 3 martie au agresat un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Craiova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, victima le-a spus oamenilor legii că a fost lovit și amenințat în timp ce se afla pe stradă. Acesta susține că nu îi cunoaște pe cei trei tineri care l-au agresat.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova, în urma activităţilor investigative desfăşurate, au identificat trei bărbaţi, din Craiova, cu vârste cuprinse între 22 şi 29 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 3 martie, de un tânăr de 20 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din localitate, a fost agresat de trei persoane necunoscute. În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore cele trei persoane, care urmează să fie prezentate, în cursul acestei zile, unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Grădinaru.



4 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7350

    SI la ce justitie pe butuci avem o sa scapa cu o mustrare…

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9431

    Justitia facuta de Lazar si kovesi , nu te astepti la nimic bun .

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-06-2012
    Mesaje
    347

    Sunt eliberati pentru ca nu-s locuri in puscarii si luam amenzi pe banda rulanta de la cedo. Cum ai ajuns la concluzia ca e vina lui lazar sau kovezi ?

  4. #4
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9438

    Se observa cu ochiul liber .Zdrentele mai sus enumerate sunt ocupate cu politia politica , insceneaza dosare penale politicienilor incomozi pentru sefi lor , aka iohanis si opozitia politica .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.