Trenuri anulate între Craiova și Bucureşti din cauza unui marfar deraiat

Trenuri anulate între Craiova și Bucureşti din cauza unui marfar deraiat

1.470
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Traficul feroviar este oprit pe magistrala 900, între staţiile CF Stoeneşti şi Drăgăneşti-Olt, judeţul Olt, dupa ce, în cursul nopţii, un tren marfar, care circula pe relaţia Craiova – Bucureşti Nord şi care avea în componenţă 37 de vagoane încarcate cu cereale, a deraiat cu 15 dintre acestea, potrivit centrului Infotrafic.

Cinci vagoane s-au rasturnat şi pe celălalt fir de mers, motiv pentru care traficul feroviar este întrerupt în ambele sensuri de mers. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă pagubele materiale sunt însemnate la infrastructura feroviară, mai informează Infotrafic.

Facem precizarea că trenurile IR 1591, IR 1594 şi IR 1591, care tranzitau zona deraierii, au fost anulate în cursul dimineţii, însă călătorii au fost preluaţi de trenurile IR 1822, IR 1696 şi 72-1, redirecţionate pe ruta ocolitoare prin Caracal – Piatra Olt – Goleşti – Bucureşti Nord (şi retur)„, a precizat purtătorul de cuvânt al companiei CFR SA, Oana Brânzan.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.