DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CSU Craiova a adus cupa în Bănie. Echipa a câştigat, ieri, pe Arena Naţională, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0, echipa din liga a doua AFC Hermannstadt.

Gustavo şi Mitriță sunt cei doi care au reuşit să marcheze. Gustavo a marcat în minutul ’29, iar Mitriţă în minutul ’58.

Este primul trofeu de la reînființare pentru CSU Craiova. După acest rezultat, oltenii vor participa în turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

La meci au fost prezenți 30.000 de spectatori.

Incidentele n-au lipsit, în drumul către Arena Națională, suporterii Craiovei au luat cu asalt Capitala şi aproape că au fost călcați în picioare de jandarmeria care era călare. Suporterii au aprins torțe chiar şi după ce au intervenit jandarmii.

A fost spectacol pe Arena Națională. S-au desfăşurat coregrafii şi galerii. Oltenii au transmis un mesaj, însetați de victorie, ,, După zeci de ani agonizanți de la ultima încoronare – Știința, te vrem din nou triumfătoare„, iar sibienii au venit îmbrăcați în port popular cu o coregrafie şi o galerie mică.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.