Victor Pițurcă, reproșuri pentru jucători după meciul cu FCSB. „Ne lipsește circulația,...

Victor Pițurcă, reproșuri pentru jucători după meciul cu FCSB. „Ne lipsește circulația, ne lipsește golul”

6.325
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Victor Pițurcă a pierdut pentru prima oară un meci de debut într-un mandat la Craiova. Fostul selecționer a tras concluziile unei seri de uitat, în care a fost învins de „dușmanul” său, Gigi Becali. Acesta a venit și cu primele reproșuri pentru fundașii oltenilor, scrie Digi Sport. 

„Prea multe concluzii nu mai sunt de tras. Ne-am intrat mai greu în ritm. În prima repriză, am avut o singură ocazie, cu Cicâldău. Am controlat repriza a doua, dar dacă nu marchezi, nu poți câștiga jocul. Craiova a marcat multe goluri întâmplătoare. Am primit un gol în minutul 89. Mai rău nu se putea. Am pierdut meciul, FCBS a făcut trei puncte și urcă. A treia oară când vin și e pentru prima oară când pierd primul meci. I-am îmbărbătat. Vom vorbi să punem la punct greșelile care au fost. Din ce am văzut eu, i-a sărit mingea lui Pigliacelli, dar nu mi-a plăcut că fundașii nu au urmărit faza. Atacantul a urmărit mingea și noi nu. Nu e în regulă”, a spus Pițurcă, la final.

Andrei Ivan a susținut că a fost faultat în careu de Iulian Cristea, fază la care Istvan Kovacs i-a spus că asistentul său nu a văzut exact ce s-a întâmplat la acel duel.

„Ivan s-a bătut pe toată durata jocului, dar trebuie să aibă parte de mingi în careu. Echipa a luptat, i-am felicitat, ne lipsește circulația, ne lipsește golul. Nu știu dacă a fost penalty sau nu. Noua ni s-a părut că a fost și chiar dacă nu era, noi tot ni s-ar fi părut”, a adăugat Piți.

Victor Pițurcă a fentat regula U21 în derby-ul cu FCSB. Acesta a riscat și l-a trimis pe teren pe debutantul de 18 ani, Luis Nițu, pe care l-a înlocuit după numai 19 minute cu Cristi Bărbuț.

„Puștiul a fost nițel emotiv și a început să se sufoce nițel. Bărbuț jucase bine și îl văzusem la antrenament”, a mai spus fostul selecționer.

După primele 9 etape disputate în Liga 1, FCSB e pe locul 11, cu 10 puncte mai puțin decât liderul CFR și la două lungimi de prima poziție care duce în play-off, ocupată de FC Botoșani.

„E normal să fie în play-off după acest rezultat. Au un lot excelent, cu jucători buni”, a încheiat Pițurcă.

Sursa foto: Telekom Sport.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.