(Video) Accident mortal la Răcarii de Sus

(Video) Accident mortal la Răcarii de Sus

20.094
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din județul Mehedinți, și-a pierdut viața, sâmbătă, după ce a fost lovit de o mașină, pe raza localității Răcarii de Sus din județul Dolj. 

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul traversa strada prin loc nepermis. Tânărul a suferit leziuni grave, fiind transportat la spital în stare de inconștiență.

„La faţa locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că un bărbat de 44 de ani, din comuna Turburea, sat Poiana, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe D.E.70 pe raza localității Răcarii de Sus, din directia Filiași catre Craiova, ar fi accidentat un tânăr de 27 de ani, din comuna Butoiești, sat Răduțești, județul Mehedinți, care s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis. În urma evenimentului rutier, tânărul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind inconștient. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exectitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Noaptea trecută, din păcate, tânărul a decedat, fapt pentru a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași.

La finalizarea cercetărilor se va propune soluție legală.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Bine bine, dar ce ne facem cu viteza legala din localitati ? Din clip vad ca mai nimeni nu respecta viteza legal impusa in localitate. Toti gonesc cu mult peste. Vorba cuiva. Daca ai conduce preventiv conform codului rutier, n-ai mai avea multi inconstienti dastia pe constinta care fug ca idiotii in fata masinii. Daca ai merge legal, ai avea timp sa eviti. Dar na, mortul este de vina. As fi curios cat avea ala la ora, cati dintre soferii care au trecut pe langa si nu au oprit cum spune legea ca trebuie sa faci au sanctionat politistii. Ca numai dand cu parul domesticesti pe cei ce nu inteleg de vorba buna. Sa ma mai repet a mia oara ca trebuie montate radare si camere fixe pe raza localitatilor, sa vezi atunci cum respecta ghiolbanii cand stiu ca sunt prinsi 100%. Asa zic, lasa ba ca nu e politie, nu ma prinde. Bai ghiolbanilor, ca tot delirati ca vreti ca in tarile civilizate. Tarile civilizate au limita de 30 in localitate, si sa vezi ce misto merg baietii, si pot sa evite orice impact.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.