VIDEO: Bărbat din Craiova, accidentat mortal la Răcarii de Sus

VIDEO: Bărbat din Craiova, accidentat mortal la Răcarii de Sus

6.250
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Craiova, şi-a pierdut viaţa, joi seara, după ce a fost lovit de o maşină, în comuna Răcarii de Sus, fiind apoi proiectat într-un alt autoturism care venea din sens opus.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul ar fi fost acroșat de un autoturism condus în direcția Craiova către Filiași, de o tânără de 23 de ani, din comuna Brădeşti.

Din impact, bărbatul ar fi fost proiectat în spate, fiind lovit de un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Filiaşi, în aceeași direcție de mers.

Din păcate, în urma evenimentului rutier, bărbatul a decedat.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de ucidere din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Dolj.

Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    305

    Doamne ce penali in Romania asta. Cum dracu sa mai faci expertiza medico legala sa vezi cauza decesului. Pai daca a fost lovit de masini si a murit ce cauza vrei sa mai stabilesti ? ca doar nu a murit de cancer sau holera. Halde tara plina de prosti. Ca si aia de omoara si sunt dati la tv. Ala omoara omul, si la tv. se spune ca daca va fi gasit vinovat risca nu stiu ce. Pai cum sa afirmi asemenea aberatii cand ala a omorat pe cineva, cum sa vi sa spui daca va fi gasit vinovat. Deci exista si varianta sa nu fie gasit vinovat, dar cine nu in gaseste vinovat, trebuie sa infunde el puscaria, asta daca s-ar intampla asa ceva.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.