DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un dosar penal pentru braconaj a fost întocmit de către polițiștii doljeni, după ce, noaptea trecută, pe Fondul de Vânătoare Perișor au depistat trei tineri cu doi câini din rasa ogar. 

Cele trei persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, toate din comuna Galicea Mare, erau într-un autoturism și luminau câmpul cu un proiector.

În urma controlului autoturismului, au fost găsiţi doi câini din rasa ogar, o lanternă tip proiector şi mai multe obiecte din fier destinate a înţepa cauciucurile autoturismelor.

De asemenea, lângă mașină, pe sol, a fost găsit un arc prevăzut cu trei săgeţi.

„Cei 2 câini rasa ogar au fost lăsaţi în custodie reprezentanţilor Direcţiei Silvice Dolj până la definivarea cercetărilor, iar autoturismul şi bunurile găsite au fost indisponibilizate în vederea cercetărilor”, arată IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.