VIDEO/FOTO. Craiovean reținut după ce a fost prins în flagrant în timp...

VIDEO/FOTO. Craiovean reținut după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea țigări de contrabandă unui bărbat din Severin. Peste 760.000 de țigarete și sume de bani confiscate

2.483
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Craiova, a fost reținut, joi, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea țigări de contrabandă unui alt bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Drobeta Turnu Severin. În cazul craioveanului, s-au efectuat și trei percheziții domiciliare, într-una dintre locuințe fiind găsite peste 70 de baxuri a câte 500 de pachete cu țigări.  

Potrivit IPJ Dolj, în urma controlului efectuat asupra autoturismelor folosite de cei doi bărbați, pentru a face tranzacția, polițiștii au constatat faptul că într-unul se aflau trei baxuri a câte 500 de pachete de țigări, iar în celălalt autoturism, un bax cu 500 de pachete de țigări, toate fără marcaje fiscale.

De asemenea, în mașina unuia dintre bărbați, polițiștii au găsit suma de 20.000 de lei, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

„La rândul lor, țigările au fost indisponibilizate, iar polițiștii de la economic au continuat activitățile, în cauză fiind puse în aplicare trei mandate de percheziții domiciliare, la imobile din Craiova, folosite de bărbatul de 35 de ani. La una dintre locuințele bărbatului în cauză, polițiștii au găsit 72 de baxuri a câte 500 de pachete de țigări, fără marcaje fiscale, provenite din contrabandă. Întreaga cantitate de țigări a fost indisponibilizată, în cauză cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Acesta a mai spus că bărbatul din Craiova a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.