DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Doi adolescenți în vârstă de 16, respectiv 17 ani, unul din Craiova, cel de-al doilea din Malu Mare, au fost reținut de către polițiști, joi, fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu, a menționat că cei doi băieți, marți seara, în timp ce se aflau pe strada Calea Brezei, din Craiova, ar fi abordat un adolescent în vârstă de 16 ani, din localitate, l-ar fi amenințat și i-au luat telefonul mobil, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei.

De asemenea, mai spune reprezentanta IPJ Dolj, poliţiştii au stabilit că adolescenţii, după ce ar fi comis fapta, s-ar fi deplasat la o casă de amanet din municipiu, unde ar fi valorificat telefonul mobil.

Bunul a fost recuperat de poliţişti şi restituit persoanei vătămate.

„În seara zilei de ieri, având în vedere probatoriul administrat, cei în cauză au fost reținuți de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Sadoveanu.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.