VIDEO/ Tânăr decedat în accident rutier, în Smârdan

VIDEO/ Tânăr decedat în accident rutier, în Smârdan

3.931
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Smârdan, și-a pierdut viața, vineri seara, după ce a lovit cu autoturismul, la volanul căruia se afla, un cap de pod și un stâlp din beton.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că accidentul rutier s-a petrecut pe DJ 553A, în Smârdan. Mașina condusă de tânăr a lovit un cap de pod, a părăsit partea carosabilă și după ce s-a rostogolit aproximativ 40 de metri a lovit un stâlp din beton.

În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto, care era singur în mașină.

„În cauză, polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    333

    Foarte bine!! Si foarte bine ca nu a luat cu el oameni nevinovati! Ca inteligentul acesta sa vad in fiecare zi 20-30 si poate in cativa ani scapam naibii de toti cretini de au impresia ca sunt soferi profesionisti pe drumurile publice si omoara oameni nevinivati cu impresiile lor de „JJmecheri”!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.