VIDEO | Zeci de amenzi aplicate de polițiștii doljeni în prima noapte...

VIDEO | Zeci de amenzi aplicate de polițiștii doljeni în prima noapte de restricții privind ieșirea din locuințe

5.447
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Peste 80 de amenzi au fost aplicate de către polițiștii doljeni, noaptea trecută, cu ocazia acțiunii de verificare a celor care au iești din case în intervalul orar 22.00-06.00. 

Începând din seara zilei de 23 martie, ora 22.00, echipaje mixte de polițiști doljeni, jandarmi din cadrul IJJ Dolj şi GJMb Craiova, precum și polițiști locali au efectuat acţiuni ce au avut ca principal scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanța Militară nr.2 din 21.03.2020.

Potrivit actului normativ, ieșirile din case trebuie să fie justificate.

Reprezentanții IPJ Dolj au derulat acțiuni de verificare în tot județul, neregulile fiind sancționate.

„În urma activităţilor desfăşurate, forţele de ordine au aplicat peste 80 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 150.000 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor art. 5, alin.1, din Ordonanța Militară nr.2 din 21.03.2020, referitoare la condiţiile în care se poate realiza circulaţia persoanelor în intervalul orar 22.00-06.00”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Cei mai mulți dintre șoferii opriți în trafic cunoșteau prevederile ordonanței. Unii au avut documentele necesare pentru a circula, alții nu au avut și au fost și multe persoane care au declarat că, pur și simplu, nu au aflat despre restricțiile de circulație impuse de această ordonanță militară.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7670

  Au început să cadă de ieri, pe baricade
  Spitale întregi și medicale cadre
  Când luptă fără minime arme de apărare
  Se nasc gânduri de moarte și de dezertare

  O să ajungeți să vă trateze-n spitale
  Milițieni și gabori cu PV-uri penale
  Și dacă cumva o sa urlați disperare..
  Jandarmi o să stea să v-aplice bastoane

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.