DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
În intervalul 18-20 august, polițiștii doljeni au acționat pentru siguranţa traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind folosite aparatele radar, aparatele etilotest şi aparatele drugtest, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau aleg să conducă vehicule sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise.
Cu această ocazie, au fost legitimate și verificate peste 900 de persoane, fiind controlate și aproximativ 780 de autovehicule.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 564 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 330.000 de lei.
Totodată, au fost reținute 86 de permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.
De asemenea, au fost constatate și 14 infracțiuni la regimul siguranței circulației pe drumurile publice.
Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, cu viteza de 153 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.
Totodată, un bărbat de 42 de ani, din judeţul Timiş, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, în localitatea Brădeşti, cu viteza de 157 de km/h.
Și acesta a fost amendat, fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.
Un alt bărbat de 49 de ani, din comuna Teslui, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, cu viteza de 120 km/h.
„Acesta a fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, spun reprezentanții IPJ Dolj.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.