Vitezomanii au fost, din nou, „taxați” de către rutieriștii craioveni

Vitezomanii au fost, din nou, „taxați” de către rutieriștii craioveni

1.728
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de șoferii care nu respectă regimul legal de viteză a fost organizată, din nou duminică, de către polițiștii din Craiova, oamenii legii depistând și de această dată o serie de nereguli.  

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, valoarea amenzilor aplicate este de peste 43.000 de lei.

„În ziua de 27 ianuarie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene şi Biroului Rutier Craiova au organizat o acțiune, Poliţiştii au aplicat 129 de sancţiuni contravenţionale, 86 dintre acestea pentru depăşirea limitelor legale de viteză şi 43 pentru alte abateri. Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 43.000 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut cinci permise de conducere şi au retras trei certificate de înmatriculare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-01-2019
    Mesaje
    2

    Foarte bine.. Daca se poate zilnic astfel de actiuni, si nu doar pe viteza, si pe parcarile neregulamentare in locuri interzise. Din parcarile neregulamentare cred ca se fac cei mai multi bani. La cat mai multe de acest gen, caci multumita lui dumnezeu material exista fara numar… Bafta !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.