Wizz Air a redus programul de zboruri spre Italia

Wizz Air a redus programul de zboruri spre Italia

2.181
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Clienţii Wizz Air care au cumpărat online bilete la zboruri anulate spre nordul Italiei, în perioada 11 martie – 2 aprilie, pot modifica gratuit rezervarea sau să ceară rambursarea banilor, conform unui comunicat de presă al companiei. Totodată, programul de zbor a fost modificat, în sensul că numărul curselor a fost redus. Programul revine la normal după 2 aprilie 2020. 

Clienții care au rezervat deja bilete direct prin intermediul wizzair.com sau aplicaţia pentru mobil pentru cursele afectate vor beneficia de modificarea gratuită a rezervării, rambursarea integrală a banilor achitaţi sau 120% din suma plătită sub formă de credit de companie.

Din cauza cererii în scădere pe rutele din Italia, în contextul epidemiei de virus COVID-19, compania a redus aproximativ 60% din capacitatea de zbor spre Italia.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare sunt informaţi în mod automat cu cel puţin 14 zile înainte de data călătoriei şi li se oferă alternative de zbor pe alte rute, în cele mai apropiate date posibil.


1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    300

    Intreb si eu cat a costat dreptul de folosire a pozei din Croatia. Sau tot asa tap tarap de pe gogu ca merge ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.