DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zeci de elevi din Craiova au participat, luni, la etapa județeană a Concursului Național de Dans „Împreună pentru viitor”, din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, acțiunea fiind găzduită de Colegiul Tehnic Energetic din Craiova.

Conform regulamentului existent, la acest concurs participă echipaje mixte formate în mod egal din elevi voluntari de la unități de învățământ care derulează parteneriate SNAC și elevi beneficiari de la școlile speciale din județul Dolj, castigătorii premiilor I urmând să se prezinte la etapa regională.

O parte dintre elevi a optat pentru dansul modern, alte trei echipaje aducând în atenția publicului frumusețea jocurilor populare.

„La concurs au participat 56 de elevi, formându-se două echipaje de dans modern și trei echipaje de dans tradițional. Copiii au primit cadouri, reușind să obținem sponsorizări de la o companie din mediul privat. Școlile participante în concurs au fost: Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Sf. Vasile” Craiova, Școala Gimnazială Specială „Sfânta Mina” Craiova, Liceul Tehnologic Special Beethoven Craiova, C.T.A.M. „Constantin Brancuși” Craiova, Colegiul Național „Ștefan Odobleja” Craiova, C.N.P. „St. Velovan” Craiova, Colegiul Național „Carol I” Craiova, Colegiul Național „N. Titulescu” Craiova. Toți copiii au fost minunați”, este mesajul organizatorilor acțiunii, profesoarele Oana Babolea-Budeancă și Monica Dobre din cadrul Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Sf. Vasile” Craiova.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.