Consiliul Județean dă încă 4 miliarde vechi catedralei din Craiovița

Consiliul Județean dă încă 4 miliarde vechi catedralei din Craiovița

6.075
69
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 2,75)

Consilierii județeni urmează să aprobe în ședința din această lună un nou ajutor financiar pentru ridicarea Catedralei Sfântul Ioan Botezătorul” din Craioviţa Nouă. Contribuția financiară, în valoare de 400.000 de lei, a devenit un ritual anual, care, până acum, a costat administrația județeană 3,3 milioane de lei. screenshot.642

 

Consiliului Județean Dolj acordă, în 2016, pentru realizarea proiectului ”Catedrala Ortodoxă Sfântul Ioan Botezătorul – Craiovița Nouă”, 400.000 de lei, așa cum ne-a obișnuit. Banii ajung la Mitropolia Oltenia pe baza unui protocol de… cooperare semnat în anul 2007. De atunci, anual, o parte din banii publici ajung la catedrala care se construiește din anii 90. Cooperarea este, cel mai probabil, bazată pe contraservicii de natură divină: noi plătim, voi vă rugați să ne fie bine!

 



69 COMENTARII

  1. #1

    oo vai dar ce drăguț..exact ce ne lipsea

  2. #2

    mai bine asa decat pe borduri si panselute

  3. #3
  4. #4

    Mai bine borduri si panselute…biserici pt hotii si mafiotii de popi su t destule….sa le renoveze pe cele existente

  5. #5

    Sa dea, ca au terminat toate scolile si toate spitalele de renovat

  6. #6
  7. #7

    Bun,bravo… asa se face! E fix ceea ce lipsea,spitalele au fost renovante,scolile la fel,nu mai exista oameni care mor de foame pe strada,aveam nevoie sa spargem 3.3 milioane de lei fix pe nimic.

  8. #8

    Craiova Evului mediu , religie egal prostie .

  9. #9

    Si o sa mai dea ca nu termina biserica aia nici peste 20 de ani.

  10. #10

    Nu e posibil asa ceva. Nesimtire curata

  11. #11
    Member
    Data de inscriere
     14-06-2008
    Mesaje
    148

    Niste nesimtiti, care arunca banii aiurea? Ne-a intrebat cineva si pe noi daca vrem ca banii sa se duca acolo? Sunt curios cum suna un astfel de protocol si cum poti da banii pur si simplu fara licitatii fara nimic.
    Te doare mintea cat suntem de prosti….

  12. #12
    Member
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    211

    Mantuirea pulii catredrala Mantuirii Pulii se face cu 100 de miliarde sa stea popii ne-au umplut de ccti de preoti si de biserici si bisericute una langa alta nu sunt copaci cate biserici sunt Se fac Catredrale acum acum se umple tara de Catredrale scumpe printre gunoaie sa vina pulea sa se roage ca nu calca nimeni nici babele nu mai vin sa se roage sunt goale dar castiga preotimea miliardele sa isi tina vilele si masinile cu niste bani castigati pe nemunca.

  13. #13

    Sa dea ca sa aiba si popi servici , si ce serviciiiii

  14. #14
  15. #15

    Spalare de bani.. campanie electorala PSD… basca rosie..

  16. #16
    Member
    Data de inscriere
     06-01-2007
    Mesaje
    151

    Ne cam meritam soarta, cu totii citim lucruri asemanatoare despre cum se fura, suntem toti constienti de asta insa nu facem nimic….ne meritam soarta. Inghitim si plecam capul.

  17. #17

    De ani de zile o tin tot asa , cu datul…si impozitul/chiria primit/a de la magazile ce imprejmuiesc catedrala unde se duce??? Batranii care au muncit o viata nu au o paine si de o pastila si voi donati non stop catedralei milioane, milioane !

  18. #18

    cu spitalele a terminat si cu strazile din anumite cartiere,pentru catedrala are bani la buget

  19. #19

    Prea multă cangrena în primăria CRAIOVA . Şi cum CANGRENA se curăţă de la rădăcină , aşa trebuie şi cu cei de acolo . Banii pt campanie , au început să curgă .

  20. #20

    Le dau bani mereu dar se pare că ei nu vor să o termine.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.