Demolare de urgență!

Demolare de urgență!

1.385
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Terenul de aproape 77.000 pe care se întinde Stadionul ”Ion Oblemenco” urmează să fie pus la dispoziţia Companiei Naţionale de Investiţii care va construi noul complex sportiv din Craiova. Construcţiile înregistrate ca fiind bunuri publice ale Craiovei au fost trecut în domeniul privat al municipiului, în vederea scoaterii lor din funcţiune de către Regia Fondului Locativ, căreia i-au fost date în administrare pentru a aduce terenul liber de orice sarcini.

Consiliul Local al Craiovei a decis, joi, preluarea terenului pe care se află centralul din Bănie pentru a urgenta finalizarea procedurii de demolare a construcţiilor. Motivul pentru care lucrările de demolare din str. Ştirbei Voda nr. 34 au întârziat atât a fost că RAADPFL  nu a avut bani.

Este preconizat ca sâmbătă să aibă loc ultimul meci pe acest stadion emblematic pentru noi. Este un fel de templu al fotbalului craiovean, al sportului în general. (…) Sperăm să reuşim să avem cât mai rapid un stadion la standarde europene, pentru că, în momentul actual, avem o echipă competitivă, care reprezintă comunitatea, joacă pentru comunitate şi este imaginea comunităţii. Este, până la urmă, o reuşită a noastră a tuturor, a primarului Olguţa Vasilescu  în particular, pentru că a reuşit să dea o echipă Craiovei şi să sperăm că vom avea acest stadion cât mai rapid”, a spus Pavel Badea, fost fotbalis, actual consilier local în plenul CL Craiova.

Acesta i-a invitat pe această cale pe consilieri şi pe craioveni să vină să-şi ia la revedere de la stadionul ”care ne-a adus multe satisfacţii, multă mândrie nouă, craiovenilor.

Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova va găzdui sâmbătă ultimul meci înainte de a fi demolat. Partida dintre CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani va încheia şirul celor 47 de ani de meciuri jucate aici.



6 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3215

    sa vedem pe cel nou

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     08-02-2014
    Mesaje
    74

    cine dracu joaca pe el csu-psd? nu prezinta f mare interes,cand le cad afacerile patronilor cu primaria bucuresti-psd,unde ajunge echipa?

  3. #3
    MFD
    Oldtimer
    Data de inscriere
     12-11-2010
    Locatie
     in pat
    Mesaje
    1123

    au zis de 2 luni ca e ultimu’ meci )

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-09-2010
    Mesaje
    6

    nu a vrut Sorin Cartita sa se demoleze ca numai vine lume la stadion

  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2000

    sa vina cat mai repede

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3053

    E bine ca se construieste un stadion nou. Sper sa arate ca in proiect.. In continuare echipa CSU nu ma intereseaza.. si nu o sa ma intereseze vreodata..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.