(Foto) Craiova: Târgul Săptămânal va reveni pe vechiul amplasament din 1 Mai

(Foto) Craiova: Târgul Săptămânal va reveni pe vechiul amplasament din 1 Mai

1.215
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Comercianții din actualul Târg de Săptămână de pe Str. Caracal sunt invitați să vină cu propuneri care să le îmbunătățească condițiile în care își vor desfășură activitatea după ce municipalitatea va demara lucrările pentru construirea unui nou târg pe Str. Râului, Nr. 33 A, adică unde era înainte de mutare. Conform unui comunicat de presă al filialei Dolj a Partidei Romilor Pro-Europa, condus de Romeo Tiberiade, consilier al primarului pe probleme de romi, viitorul amplasament va avea un termen de funcționare de minimum 15 ani, iar la începutul anului viitor va fi supus votului CLM Studiul de Fezabilitate (SF).

 

Pesrp2Execuția și finalizarea proiectului ”Târgul Municipal 1 Mai” ar urma să fie gata în 2016. Construcția va avea toate utilitățile necesare și va fi sectorizat. ”Ne dorim ca în urma acestor propuneri (venite din partea comercianților n.r.) să se realizeze un târg care să ofere condiții normale și decente atât comercianților care își vor desfășura activitatea în locul respectiv cât și cumpărătorilor care îl tranzitează”, se arată în comunicatul transmis de Romeo Tiberiade.

 

Aici poate fi vizualizat SF-ul proiectul: 2PD – A01

 

 



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-01-2009
    Mesaje
    347

    SF-ul proiectul (?), s.f. v-a fi !

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4440

    Cand vad „romi” scris turbez, crizez, imi ies flacari pe nari. Imi vine sa ma duc sa fac incantatii la mormantul lu’ Antonescu ca poate poate s-o scula d’acolo.. sa-si duca treaba la bun sfarsit.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1599

    Locuitorii cartierului „1 Mai” au fost chinuiți timp de câțiva ani de zile cât Târgul Municipal a funcționat în zona Autobazei în condiții improprii, și oareșce chin a existat și înainte când Târgul funcționa pe actualul amplasament al Centrului Multifuncțional, când la recoltă veneau mulți țărani cu grâu, porumb, varză și alte cereale și legume pe care le vindeau în stradă lângă porțile târgului.

    Cred cu toată tăria că zona fostei Autobaze nu este și nu va fi o zonă potrivită pentru Târgul Municipal și cred că trebuie găsit un alt amplasament pentru acesta:
    – Una din propuneri era găsirea unui amplasament nou în zona Șimnic sau Izvorul Rece sau o altă periferie,
    – O altă variantă ar fi să obțină fonduri pentru cumpărarea actualului amplasament al târgului (dar nu sunt sigur că actualul proprietar vrea să vândă),
    – În sfârșit, o soluție cuminte pe care nu o prea vrea nimeni la acest moment este asocierea cu Primăria Podari și co-operarea Târgului Făcăi.

    --Optim

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.