Primăria Craiova: Proprietarii din blocurile reabilitate termic plătesc facturi cu 40% mai...

Primăria Craiova: Proprietarii din blocurile reabilitate termic plătesc facturi cu 40% mai mici

12.729
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Craiovenii care locuiesc în blocurile reabilitate termic de municipalitate, cu fonduri europene, plătesc facturi cu până la 40% mai mici la căldură, a afirmat, azi, primarul intermiar al Craiovei, Mihail Genoiu.

 

Potrivit acestuia, proprietarul unui apartament de 85 m.p., care a beneficiat de izolare termică, achită o factură de circa 640 lei pe tot anul. ”Proprietarii care locuiesc în blocurile reabilitate termic sunt foarte mulţumiţi, pentru că au cheltuieli foarte mici, fac economii la căldură. Şi vreau să vă dau un exemplu: cheltuielile sunt la nivel de 640 lei/an, cea mai mare sumă pe care o plăteşte un proprietar pentru un apartament de 4 camere, de peste 85 m.p., economia la căldură fiind de peste 40%„, a exemplificat Genoiu.

 

Acesta a mai spus că Primăria Craiova a început o campanie în rândul asociațiilor de proprietari pentru a le îndruma în procesul obținerii de fonduri europene pentru reabilitarea termică. „Am demarat întâlnirile cu asociaţiile de proprietari din Craiova pentru a le explica ce înseamnă noile axe prin care pot fi reabilitate termic blocurile. A fost o prezentare a blocurilor care s-au finalizat pe axele trecute care au fost efectiv un succes. Şi mă refer la faptul că asociaţiile au fost foarte încântate şi se pare că vor fi foarte mulţi care vor accesa programele de reabilitare pentru care vor apărea cât de curând ghidurile solicitantului pe site-ul Ministerului Dezvoltării„, a mai afirmat primarul interimar al Craiovei.

 

Foto: arhivă



8 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6646

    Aha.. si se imbolnavesc de cancere la plamani de la atata „zapada” eventual de 20-30 cm care nu mai lasa peretele sa respire. Daca mai au si termopane cu vreo 6 camere interioare.. aia e o sa ajunga sa stea in casa ca la centrala de la cernobil. Eventual sa va puneti ba si pe peretii interiori zapada pe interior tot de 15-20 de cm ca am vazut ca se poarta tampenia asta.. Extraordinar au scazut cheltuielile..acum le mai ramane proprietarilor de apartamente si de o shaorma.. sau de medicamente in cazul in care se vor imbolnavi de la atata aer poluat cu radon si se mira dup’aia ce boala a dat in ei.
    Anveloparea blocurilor de la primarie a fost un mare fas. Pot zice ca a fost dezastru. Oricum blocurile reabilitate sunt o gluma in Craiova, vopsite in zeci de nuante.. tiganie curata facuta de firme cu muncitori fara calificare luati de la tara.. de fapt sunt in mare parte spoite in gluma nu facute ca la carte. Eu as propune sa se reabiliteze fiecare bloc in culorile curcubeului.
    Oricum daca vine vreun cutremur mai incapatanat blocurile de pe vremea lu’ Pazvante o sa pice cu tot cu reabilitarea lor de tot kktul. In loc sa le demoleze pe alea cu risc sismic si sa le reabiliteze TEHNIC pe alea care se pot reabilita.. ei dau la populatia credula gogoasa cu anveloparea termica.. Bravo ba, sunteti buni ! Pacat ca sunt destul de multi in orasul asta care va mananca din palma gogosile.. pline de Euri insa.

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    167

    poi si cum vine caldura la termoficare 614,18 lei doar incalzirea fac o poza sa vada toata lumea ?

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6653

    640 lei incalzirea pe tot anul. la bloc. este de SF ).. Astia o dau din SF in SF Fac pariu ca si in opelul de 2 metri cubi de aer cu care se plimba Genoiu Costa caldura pe tot timpul anului mai mult decat suma de 640 lei.. Asta pe cine crede ca abureste? Pe fraieri bineinteles.

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     29-11-2006
    Locatie
     craiovita
    Mesaje
    117

    Genoiu a baut apa dupa olguta

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     21-04-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    46

    „cheltuielile sunt la nivel de 640 lei/an, cea mai mare sumă pe care o plăteşte un proprietar pentru un apartament de 4 camere, de peste 85 m.p.”
    Ba esti nebun?!
    106 de lei/luna la 4 camere?….luand in calcul 6 luni de furnizare a agentului termic (noiembrie-aprilie).

    GET RICH OR DIE TRYING !!!
  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    364

    Dar mai tace-ti ma! Voi tot „Coruptii” votati!
    Bafta!

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !
  7. #7
    Insane
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    5175
    Citat Mesaj initiat de getic2001
    Genoiu a baut apa dupa olguta

    Daaa

  8. #8
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    365

    Astia care posteaza articolele astea SF.
    Cum dracu 6mil/an ca ii dau cu factura in cap.
    Izolatia de la primarie degaja caldura?
    Ce tampenii!
    Fonduri Europene,auzi la ei.

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.