Viceprimarul Genoiu: ”O așteptăm acasă! Avem foarte multe lucruri de făcut și...

Viceprimarul Genoiu: ”O așteptăm acasă! Avem foarte multe lucruri de făcut și de dus la capăt”

2.097
41
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Viceprimarul Craiovei, Mihail Genoiu, a declarat, după ședința Consiliului Local Municipal Craiova, că a fost șocat să-l vadă pe primarul Craiovei încătușat și că speră să revină acasă în cursul acestei zile. ”Cam toate proiectele trebuie încheiate și sunt foarte multe, foarte grele, foarte complicate și, și mie, îmi este foarte greu să le duc singur, pentru că e foarte multă muncă”, a mărturisit, printre altele, Genoiu. În schimb, celălalt viceprimar, Dan Dașoveanu, s-a arătat rezervat în comentarii, subliniind că nu trebuie să se comenteze ”absolut deloc ceea ce se întâmplă într-o altă putere a statului”, întrucât ”democrația tocmai de la acest lucru începe”. 

Cum comentați ceea ce se întâmplă cu doamna primar, a fost întrebat viceprimarul Mihail Genoiu de jurnaliști:Nu pot să comentez nimic, e o anchetă, până se va pronunța… Avem informațiile pe care le aveți și voi, din presă, declarațiile făcute de avocat. Nu am nicio informație suplimentară”, a răspuns acesta.

Ce știți despre aceste sponsorizări?Nu știu nimic în afară de ceea ce a apărut în presă. Știam de existența acestor sponsorizări, că s-au făcut pentru înfrumusețarea fațadelor blocurilor, care, oricum, nu sunt ale primăriei, sunt ale cetățenilor. Nu știu dacă a fost o decizie a CLM (de reabilitarea a fațadelor blocurilor din zona centrală n.r.), nu-mi aduc aminte cum a fost procedura în sine. Nu a fost un alt scop decât să se înfrumusețeze fațadele. Probabil că este ceva gen cum a fost făcut centrul Sibiului”, a afirmat Genoiu.

Pe de altă parte, acesta a mai spus că: ”A fost un șoc pentru toată lumea (să o vadă încătușată pe Olguța Vasilescu n.r.), cum a fost un șoc și pentru mine. Eu sper să revină în cursul zilei de astăzi, nu știu la ce oră se va judeca decizia de arest, dar sper să fie favorabilă și o așteptăm acasă, pentru că avem foarte multe lucruri de făcut și de dus la capăt. La sfârșitul lunii mai cam toate proiectele trebuie încheiate și sunt foarte multe, foarte grele, foarte complicate și, și mie, îmi este foarte greu să le duc singur, pentru că e foarte multă muncă, iar responsabilitatea este foarte mare pe aceste proiecte și investiții care sunt începute și, știți bine, obligativitatea ADR-ului și Ministerului Dezvoltării este să se finalizeze la 30 iunie, altfel orașul rămâne într-o gaură neagră”.

Dan Dasoveanu

Cine va prelua atribuțiile în cazul în care judecătorul decide arestarea primarului:Nu știu. L-am rugat pe secretarului primăriei să mă informeze pe mine și pe celălalt coleg, domnul Dașoveanu, care este procedura legală în aceste situații, a precizat Genoiu.

Viceprimarul Dan Dașoveanu a declarat că:În acest moment, nu sunt omul Dașoveanu, când am să fiu omul Dașoveanu, cetățeanul Dașoveanu, voi comenta. În acest moment sunt viceprimar și nu comentez absolut deloc ceea ce se întâmplă într-o altă putere a statului și eu cred că democrația de la acest lucru începe, să nu se mai comenteze între puterile statului, pentru că aceasta este democrația reală”.

Foto: arhivă



41 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
  3. #3

    Sa nu se mai intoarca,dumnezeu nu doarme !

  4. #4
  5. #5

    Proiectele trebuiau de foarte mult timp finalizate,de ce nu le-a facut cand trebuia????o asteptati sa facã ceeeeee????????

  6. #6

    Ii statea bine cu bratarile alea.

  7. #7

    Daca nu esti cuminte, te duci dupa ea!

  8. #8
  9. #9
  10. #10

    Pentru toata lumea ? Un soc ? ))) iar vorbesti in numele altora…..

  11. #11

    Sta bine la răcoare poate se mai trezește din betie

  12. #12

    Eu sper sa nu vina ea „acasa”, ci sa se duca el dupa ea

  13. #13

    O sa te ia si pe tine gunoiule

  14. #14
  15. #15

    Voi ati votat-o futuva muma-n cur…acum suportati.

  16. #16
  17. #17

    Craiova forum ia declaratii de la toti tiganii… mai bine lasa, n-o asteapta nimeni pe carpa asta inapoi… Ce-a facut ea poate sa faca oricine…
    Sustin #lasatipoliticieniisamoara, o sa mai incerce si altii

  18. #18

    „A fost un șoc pentru toată lumea”…vorbeste in puwla mea in numele tau..a fost o bucurie pt mn si multi alti sa o vedem pe zdreanta cu catusele la mâini si cea mai mare ar fi sa nu o mai vad vreo 6-7 ani de acum încolo!

  19. #19

    Mai aveti ceva de furat hotilor ?? Nu va invatati minte si continuati sa prostiti lumea.In Primarie pute a coruptie de catva ani si trebuie dezinfectata de capuse ca voi.

  20. #20

    Bai Genoiule daca nu stii sa respectii legea dute dupa ea sa i-i tii de urat la pasti ,bratarile sunt cadou de pastii …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.