Wizz Air nu mai zboară din Craiova, de la 1 iunie

Wizz Air nu mai zboară din Craiova, de la 1 iunie

4,466
28
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(8 voturi, media: 3.13)

Oficialii companiei Wizz Air au anunțat că vor suspenda, temporar, zborurile pe Aeroportul Craiova, de la 1 iunie până la 13 septembrie 2015. Motivul îl reprezintă începerea lucrărilor de reabilitare a pistei. Cât despre clienții care au rezervări afectate de suspendarea temporară a serviciilor din Craiova, aceștia vor fi contactați telefonic și li se va oferi alternativa de a primi banii sau a reprograma zborul.

 

Investiția vizează reabilitarea pistei de aterizare-decolare a Aeroportului Craiova, lărgirea căii de rulare, extinderea platformei de îmbarcare-debarcare, modernizarea instalației de balizaj, construirea unui post de transformare, precum și realizarea unui nou sistem de canalizare. Valoare proiectului este de 24,4 de milioane de euro, TVA inclus.

 

Suspendarea temporară a operațiunilor ar trebui să îi ajute pe reprezentanții aeroportului să finalizeze renovarea și refacerea suprafeței pistei într-un timp rezonabil, chiar mai devreme decât termenul planificat. În calitate de partener devotat Craiovei, suntem bucuroși să susținem proiectul de îmbunătățire a pistei, care va aduce beneficii regiunii pentru mulți ani de acum înainte. Așteptăm cu nerăbdare să ne reluăm operațiunile la Craiova mai târziu, pe parcursul acestui an, pe o pistă complet renovată. Aeronavele Wizz Air și personalul care deservesc operațiunile din Craiova vor fi relocate către alte piețe pe parcursul lucrărilor la pistă. Clienții care au rezervări afectate de suspendarea temporară a serviciilor din Craiova sunt contactați și li se oferă rambursarea completă, varianta de a păstra suma plătită sub formă de WIZZ Credit sau reprogramarea gratuită“, se arată într-un comunicat transmis de Wizz Air.

28 COMENTARII

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.