S-au strâns 4 miliarde şi jumătate de lei din viniete

S-au strâns 4 miliarde şi jumătate de lei din viniete

918
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consilierii locali au discutat cu primarul Antonie Solomon în şedinţa ordinară de astăzi şi despre problema vinietei, taxa impusă anul trecut şoferilor care parchează în Craiova.

Emilian Ştefârţă, consilier PNL, a ridicat problema maşinilor care nu sunt din Dolj şi nu şi-au plătit, încă, această taxă. Conform prevederilor regulamentului privind vinieta, orice persoană care parchează în Craiova – fie că îşi are sediul sau domiciliul în localitate sau doar tranzitează oraşul – trebuie să plătească o taxă de parcare pentru o zi, o lună sau un an. Cu toate acestea, foarte mulţi oameni care tranzitează oraşul s-au plâns că nu există o informare clară cu privire la acest subiect. „Am înţeles că vinieta se poate cumpăra din benzinării sau de la chioşcurile de ziare. Într-adevăr, am primit foarte multe mesaje de la persoane care au vrut să o cumpere, dar nu au găsit-o în niciunul din aceste locuri. Vom face un alt protocol în curând”, a răspuns primarul Craiovei, Antonie Solomon.

Din primăvara anului trecut şi până în prezent, aproximativ 11.000 de oameni şi-au plătit vinieta, suma totală strânsă ajungând la patru milarde şi jumătate de lei.

Persoanele care nu au vinieta lipită pe parbrizul maşinii riscă amenzi între 100 şi 500 de lei şi ridicarea maşinii.

Ştefania Bătrînca

stefania.batrinca@jurnalulolteniei.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    BVB junior scalper
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2070

    4,5 miliarde de lei inseamna 1 miliard de euro, suntem mai tari ca Londra … reporteri angajati la norma

    Core i7 920@3.5GHz, MSI x58 PRO-E, 12GB DDR3 1333MHz, 2x750GBWD RAID0 + 4x1,5TB Seagate RAID5, Radeon 5670 1GB

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.