Bălăşescu s-a instalat în biroul lui Vâlcov

Bălăşescu s-a instalat în biroul lui Vâlcov

425
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Din noul său birou de la Primăria Slatina, viceprimarul cu atribuţii de primar, Dan Bălăşescu, a făcut o prezentare a investiţiilor pe care se va asigura că municipalitatea le va duce la capăt, în scurtul său mandat. Investiţiile se află în derulare în semestrul I şi vor continua şi în semestrul doi al anului. El a declarat că acestea sunt aprobate prin proiectul de buget de anul acesta şi „sunt lucruri asumate de echipa de la primărie”.

 

„Anul acesta vor fi reabilitate alei carosabile, însemnând vreo 19.000 de metri pătraţi. Se vor continua lucrările de reabilitare la campusul Colegiului «Ion Minulescu», se va face reabilitare termică la Şcoala Nr. 5, la Şcoala Nr. 7 şi la Grădiniţa cu Program Prelungit din Clocociov. De asemenea, se va introduce reţeaua de gaze naturale în Satu Nou”, a declarat edilul.

 

El a adăugat că vor fi demarate şi lucrări noi, unele dintre ele fiind chiar începute: „Se lucrează la Şcoala «Constantin Brâncoveanu», la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 3 şi la Corpul A de la Colegiul «P.S. Aurelian». De asemenea, va fi finalizat blocul cumpărat de la Concis, unde se vor da în folosinţă 48 de camere”.

„Mesajul este că lucrările vor continua”

De asemenea, noul primar a dat asigurări că se vor continua şi programele în ceea ce priveşte reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe. El şi-a exprimat speranţa ca, în următorii cinci ani, în proporţie de peste 75% din imobilele oraşului să fie anvelopate.

 

„Vom continua programul Oraş Verde, Oraş curat, iar jurizarea blocurilor înscrise va avea loc în luna mai. Avem şi un program nou, Slatina în haină nouă, care va consta în aplicarea vopselii decorative la blocurile unde locatarii prin resurse proprii şi-au reabilitat termic blocul. Vreau să vă spun că acesta este un program care este aplicat în foarte puţine oraşe. În cele mai multe oraşe reabilitarea termică şi vopsirea blocurilor s-a făcut fără ca la nivelul administraţiei locale să existe un control şi o idee unitară despre ceea ce se face în oraş”, a declarat Bălăşescu.

 

El a adăugat că vor fi continuate şi asfaltările, în primul semestru lucrându-se pe bulevardul A.I. Cuza, strada Mănăstirii, între bulevardul A.I. Cuza şi intersecţia cu strada Arcului, dar şi porţiunea care a fost betonată între Plevnei şi Banului. Programul va fi continuat în semestrul doi cu alte străzi cum ar fi strada Piteşti, Prelungirea Tunari, Zorleasca, Fundătura Sopot, Ana Ipătescu, Armoniei, Fraţii Buzeşti.

 

„Mesajul este că aceste lucrări vor continua, suntem în grafic”, a punctat Bălăşescu.

Viceprimarul cu atribuţii de primar a conchis spunând că ţine, în continuare, cont de sfaturile predecesorului său: „Vreau să spun că, în pofida faptului că a plecat de la primărie, eu o să continui pe domeniu administrativ să mă consult cu Darius Vâlcov. Administraţia nu are culoare politică”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.