BRD lansează SimTopUP – serviciul de reîncărcare a cartelelor de telefonie mobilă

BRD lansează SimTopUP – serviciul de reîncărcare a cartelelor de telefonie mobilă

2.887
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

BRD îşi diversifică oferta printr-un nou serviciu, care permite reîncărcarea cartelelor preplătite de telefonie mobilă la orice bancomat BRD, fără costuri pentru clienţi. Posesorii cartelelor de telefonie mobilă au acces la serviciu non-stop, beneficiind astfel de o modalitate flexibilă şi rapidă de reîncărcare.

Serviciul este disponibil 24 de ore din 24 şi se adresează posesorilor de cartele preplătite : Orange, Vodafone şi Cosmote. Serviciul de reîncărcare este disponibil pe toate ATM-urile BRD, plata putând fi efectuată cu carduri BRD.

BRD pune astfel la dispoziţia clienţilor un serviciu complet care acoperă toată plaja de produse Prepay oferite de operatorii de telefonie mobilă, clienţii putând să opteze pentru variante precum: reîncărcări minute, reîncărcări valorice sau opţiuni internet Prepay. Utilizatorii pot alege între reîncărcarea cu PIN, ceea ce presupune eliberarea unei chitanţe cu un cod unic de reîncărcare, sau reîncărcarea directă, prin introducerea numărului de telefon pe care clientul doreşte să-l reîncarce.

« Dorim ca prin acest nou serviciu să le propunem clienţilor noştri o metodă accesibilă şi rapidă de reîncărcare a cartelelor de telefonie mobilă, prin reţeaua extinsă de terminale bancare. Prin fiecare nou serviciu ne propunem să acoperim nevoile clienţilor noştri şi să le oferim o experienţă plăcută », a declarat Elena Oprea, Director Executiv Delegat, Marketing şi Managementul Produselor.

BRD operează în prezent o reţea de peste 1.500 ATM-uri şi 800 de terminale de plată a facturilor, cele din urmă fiind utile pentru operaţiuni precum plata facturilor de utilităţi, ca cash sau card, sau alimentarea conturilor curente.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 154.000 de angajaţi în 76 de ţări şi 32 milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie:

– Retail banking în Franţa
– Retail banking internaţional
– Corporate & Investment Banking



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    994

    Parca si ING are optiunea asta …

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1015

    Orice schimbare este binevenita atata timp cat nu afecteaza cu nimic buzunarul nostru…bravo lor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.